ЄПАРХІАЛЬНІ НОВИНИ

Вітання Владиці Павлу з тезоіменитством

Преосвященніший Владико!
Прийміть щирі привітання й побажання добра, миру, злагоди та благополуччя, земний уклін за відданість Православній Церкві України, невтомну працю, повагу, добре й щире серце у день Ваших небесних покровителів Славних і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла.
У цей знаменний день ми возсилаємо свої молитви, щоб Господь послав перемогу і мир в Україні, світлу радість Вашому серцю, щоб благодать Божа незмінно зміцнювала Ваші сили – духовні і тілесні та давала благословення й допомогу на всі починання і Ваші святительські труди.
Бажаюємо, від Всемилостивого Господа Бога міцного здоров’я, невичерпної допомоги Божої в несенні відповідального і великого служіння Церкві Христовій і Богом дарованій пастві, в мирі цілісності, чесності та довголітті, щоб завжди у Вашому серці палала любов до Бога і ближніх. І нехай всі справи Вашого життя, постійно стають подібними до життєвого шляху угодників Божих, імена яких Ви отримали від Церкви Христової у Таїнстві Хрещення і в чернечому постригу.
Нехай Боже милосердя огортає Вас, наповняючи радістю, скріпляє і провадить серед щоденних викликів дорогою любові та щедрот.
Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα
З повагою, духовенство та віруючі Тернопільсько-Теребовлянської єпархії.