ДІЯЛЬНІСТЬ АРХИЄРЕЯ

Владика Павло відвідав Житомирську єпархію

21 листопада 2017 року, Свята Православна Церква за своїм богослужінням молитовно вшановує і прославляє Собор архистратига Михаїла і всіх небесних сил безтілесних.

Цього дня, владика Павло на запрошення єпископа Житомирського і Овруцького Паїсія взяв участь у святковому Богослужінні з нагоди храмового свята – Свято-Михайлівського кафедрального собору м. Житомира. Очолив Божественну Літургію високопреосвященний митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф.

Єпископату української Церкви співслужили: настоятель собору протоієрей Богдан Бойко, секретар Житомирської єпархії, настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Павло Ядчишин, священики собору і Житомирської єпархії УПЦ Київського Патріархату.

Наприкінці Літургії, єпископ Паїсій від імені настоятеля собору, духовенства і парафіян храму подякував архипастирям української Церкви за спільне богослужіння і щиру молитву у день храмового свята та вручив букети червоних троянд.

За православною традицією, завершилось богослужіння хресною ходою навколо храму, окропленням святою водою, читанням Святого Євангелія та молитви до архистратига Божого Михаїла і всіх небесних сил безтілесних!

За матеріалами «saint.in.ua»